Elektrische fietsverzekering

 • Juiste verzekering voor uw elektrische fiets

   

  U bent vanzelfsprekend erg zuinig op uw mooie elektrische fiets van Stella. Vergeet daarom niet om uw elektrische fiets goed te verzekeren. Ook al bent u nog zo voorzichtig en staat hij altijd op slot, het gevaar zit in een klein hoekje. Kies daarom voor de fijne service van Stella en sluit een goede verzekering voor uw elektrische fiets verzekering voor uw elektrische fiets af.

   

 • Elektrische fiets verzekering Kingpolis

 • Beste ebike verzekering

 • De beste elektrische fiets verzekering

  Als u kiest om een elektrische fiets verzekering af te sluiten kiest u bij Stella Fietsen voor de beste e-bike verzekering. De e-bike verzekering van Kingpolis is door Consumentenbond tot de Beste E-bike Verzekering uitgeroepen. Verzekeraar Kingpolis is al jaren onze fijne en betrouwbare partner op het gebied van verzekeringen. U profiteert naast de goede service ook van de voordelige premie. Vanaf € 5,20 per maand is uw Stella fiets all-risk verzekerd, inclusief pechhulp voor onderweg. Altijd handig voor als u met een mankement langs de weg staat.

  U denkt er misschien niet altijd bij na, maar een verzekering voor uw elektrische fiets kan u veel narigheid besparen. Ook al bent u nog zo zuinig en behoedzaam met uw elektrische fiets, de kosten na een ongeval of wanneer uw fiets wordt gestolen, zijn niet mis. Wij willen u dit leed besparen en bieden u daarom deze fijne mogelijkheid aan bij Kingpolis.

Direct uw elektrische fiets verzekeren

Bent u geïnteresseerd in het afsluiten van een fietsverzekering voor uw elektrische fiets? U kunt dan direct telefonisch contact opnemen met een van onze telefonistes. Zij zullen u meteen voorzien van de scherpste premies, passend bij uw type verzekering én fiets. Bel het nummer 0341 – 25 22 66.

Heeft u nog geen Stella fiets, maar bent u wel van plan er een te kopen? Test dan vrijblijvend een van de modellen die goedgekeurd zijn om te verzekeren!