Stella Arturo Steps

Stella Arturo Steps

Ben je op zoek naar een comfortabele toerfiets? De Stella Arturo Steps is één van de meest hoogwaardig afgewerkte e-bikes binnen onze collectie en is meerdere keren in de prijzen gevallen!

Stella Arturo Steps

De Stella Arturo Steps wordt aangedreven door een van de lichtste en meest compacte aandrijfunits op de markt, de Shimano Steps middenmotor. De lage plaatsing van de motor maakt de e-bike wendbaar en zorgt voor een stabiele wegligging. Zo kun je heerlijk lange toertochten fietsen!

Met de Stella Arturo Steps is automatisch schakelen mogelijk. Je gaat gemakkelijk van de ene naar de andere versnelling, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen! De Shimano Nexus naafversnelling in combinatie met de Di2 schakelunit zorgt voor een soepele overgang tussen de versnellingen. Het systeem schakelt ook automatisch terug, wat de actieradius ten goede komt.

Stella-Arturo-Steps-banner.jpg

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe

*Niet in combinatie met lopende acties en inruil. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Garantie op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden. Bij normaal gebruik en onderhoud drie jaar garantie op de accu en twee jaar op het motorpakket.