Stella Fietsen nu ook in België!

Stella Fietsen nu ook in België!

Yes! Dé grootste e-bike specialist van Nederland is nu ook in Vlaanderen te vinden. Profiteer daarom snel van kortingen op Stella e-bikes tot wel €500,- en een unieke accugarantie tot 3 jaar!

Tot €500 korting op alle e-bikes!

Wij vieren dat Stella nu ook in Vlaanderen te vinden is! Profiteer daarom mee van kortingen tot wel €500,-* op alle e-bikes van Stella. Stella ontwikkelt prijswinnende fietsen van echte Nederlandse kwaliteit. Om deze reden durven wij ook een unieke standaard accugarantie van 3 jaar* te geven. Uniek in Nederland en in België! Bezoek snel één van de Stella E-bike Testcenters. Of boek een proefrit aan huis en wij komen vrijblijvend bij u langs. En wegens het overweldigend aantal verzoeken leveren wij ook onze geroemde service aan huis in België!

Prijswinnende e-bikes uit Nederland

Ondertussen zijn al meerdere e-bikes uit het assortiment van Stella verkozen tot prijswinnaars in uiteenlopende categorieën. Zo is de Vicenza Superior door de Nederlandse Consumentenbond verkozen tot 'Beste koop mei 2017', wordt de Livorno erg goed beoordeeld in de ANWB fietsselect en is de Livorno Steps (middenmotor) nu al verkozen tot e-bike van het jaar!

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe

* Niet i.c.m. lopende acties en inruil. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Garantie op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden. Bij normaal gebruik en onderhoud drie jaar garantie op de accu en twee jaar garantie op het motorpakket. Drie jaar accugarantie is geldig op e-bikes uit de Hybrid Collectie die zijn aangeschaft na 8 mei 2017. Actie geldig t/m 19-08-2017.