Stella Fietsen nu ook in België! Tot €625,- korting!

Stella Fietsen nu ook in België! Tot €625,- korting!

Yes! Dé grootste e-bike specialist van Nederland is nu ook in Vlaanderen te vinden. Profiteer daarom snel van kortingen op Stella e-bikes tot wel €625,- en een unieke accugarantie tot 3 jaar!

Tot €625,- korting op alle e-bikes met middenmotor!

De Livorno Steps is dé spiksplinternieuwe middenmotor in het assortiment van Stella. Deze e-bike met heeft een spraakmakende kleurencombinatie en een krachtige Shimano Steps middenmotor. Wij zijn erg trots dat deze e-bike is genomineerd voor e-bike van het jaar!

Om dit met u te vieren, hebben wij tot €625,- korting op al onze e-bikes met middenmotor en tot €325,- korting op alle e-bikes met voorwielmotor. Stella ontwikkelt prijswinnende fietsen van echte Nederlandse kwaliteit. Om deze reden durven wij ook een unieke standaard accugarantie van 3 jaar* te geven. Uniek in Nederland en in België! Bezoek snel één van de Stella E-bike Testcenters. Of boek een proefrit aan huis en wij komen vrijblijvend bij u langs. En wegens het overweldigend aantal verzoeken leveren wij ook onze geroemde service aan huis in België!

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe

* Niet i.c.m. lopende acties en inruil. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Garantie op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden. Bij normaal gebruik en onderhoud drie jaar garantie op de accu en twee jaar garantie op het motorpakket. Drie jaar accugarantie is geldig op e-bikes uit de Hybrid Collectie die zijn aangeschaft na 8 mei 2017. Actie geldig t/m 26-08-2017.