De beste e-bike van Europa!

De beste e-bike van Europa!

Wij vieren feest! De Stella Copenhague is als allerbeste uit de Extra Energy E-bike Test gekomen! Daarnaast openen wij per 1 april onze nieuwe E-bike Testcenters in Badhoevedorp en Breda. Om dat te vieren, krijg je tot €300,- korting op alle Stella e-bikes!

Stella Europees Testwinnaar

De Stella Copenhague is uitgeroepen tot de beste e-bike va Europa in de Extra Energy E-bike Test! In deze test heeft de Stella Copenhague veel Europese gerenommeerde Europese fietsmerken achter zich gelaten.

De Stella Copenhague is tijdens deze E-bike Test onderworpen aan twee intensieve testfases en is hierbij als alerbeste uit de test gekomen. Wij zijn enorm trots dat de Stella Copenhague deze mooie prijs in de wacht heeft gesleept en dat vieren we graag met jou! Daarom krijg je tot €300,- winnaarskorting op alle Stella e-bikes.

Opening nieuwe E-bike Testcenters

Stella gaat door! Per 1 april zijn onze nieuwe E-bike Testcenters in Badhoevedorp en Breda geopend! Met onze landelijke dekking aan E-bike Testcenters zitten we altijd in de buurt voor het maken van een gratis proefrit of service.

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe

Je hebt al een Stella e-bike vanaf

€ 999,-

*Niet i.c.m. lopende acties en inruil. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Geldig tot en met 15-04-2017.