Feestelijk Voordeel - Tot €500,- voordeel

Feestelijk Voordeel - Tot €500,- voordeel

Feestelijk voordeel bij Stella! Wij hebben al 250.000 tevreden klanten, en dat vieren wij! Daarom krijg je tot €500,- korting op alle Stella e-bikes! En krijg nu bij aanschaf van een e-bike ook een gratis geschenk!

Tot €500,- korting op alle e-bikes

Dat wij inmiddels al 250.000 tevreden klanten hebben moet gevierd worden! Daarom profiteert iedereen van een uniek Feestelijk Voordeel met kortingen tot €500,-! Koop je snel een Stella e-bike? Dan ontvang je ook nog eens een gratis geschenk bovenop de korting!

Stella is de grootste e-bike specialist van Nederland. En daar zijn wij natuurlijk trots op! Om dit te vieren pakken wij groots uit. Met grote feestelijke kortingen, maar ook met een extra leuk verrassingsgeschenk waar je dubbel van kunt genieten. Dit wil je toch niet missen?

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe

*Niet i.c.m. lopende acties en inruil. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Bij normaal gebruik en onderhoud drie jaar garantie op de accu en twee jaar garantie op het motorpakket. Drie jaar accugarantie is geldig op e-bikes uit de Hybrid Collectie die zijn aangeschaft na 8 mei 2017. Actie geldig t/m 29 juli 2017.