Accu Doorbraak Deals - Gratis Accu Upgrade t.w.v. €469

Accu Doorbraak Deals - Gratis Accu Upgrade t.w.v. €469

De kwaliteit van e-bike accu’s baart veel e-bikegebruikers zorgen. Waar andere fietsenmerken hier geen gehoor aan geven, speelt Stella hierop in door de garantietermijn per direct te verlengen! Als allereerste A-merk in Nederland biedt Stella standaard 3 jaar garantie op alle e-bike accu’s! Dit vieren wij feestelijk met Accu Doorbraak Deals! Bij aankoop van een Stella e-bike ontvang je een gratis E-bike Accu Upgrade tot 180 km actieradius. Dat is uniek veel fietsplezier! Inclusief 3 jaar accugarantie!

3 jaar accugarantie!

Bij Stella hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit van de e-bike accu. Je krijgt bij ons namelijk standaard 3 jaar garantie op de e-bike accu! Hiermee zijn wij het allereerste A-merk in Nederland en laten wij andere grote merken achter ons. Je profiteert, naast de 3 jaar garantie, ook nog van een Gratis E-bike Accu Upgrade! Zo krijg je een 17,5 Ah accu met een actieradius tot 180 km t.w.v. €469,-!

Verschillende A-merken en alternatieve e-bikemerken geven standaard 2 jaar garantie op de accu van een e-bike. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van de accu's die Stella gebruikt, waardoor wij 3 jaar garantie aan kunnen bieden!

Je hebt al een Stella e-bike vanaf

€ 999,-

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe

1 De standaard garantie op accu's van de genoemde merken is gecontroleerd op 5 mei 2017.

* Actie geldig bij aanschaf van een nieuwe Stella e-bike aangeschaft na 8 mei 2017. Gratis Accu Upgrade geldig op geselecteerde E-bike modellen. Niet i.c.m. lopende acties en inruil. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Geldig tot en met 01-07-2017.