Wij zijn er ondersteboven van! Tot wel €600 korting

Wij zijn er ondersteboven van! Tot wel €600 korting

Wij zijn er ondersteboven van! De nieuwste telg in het Stella assortiment, de Livorno Steps, is nu al genomineerd tot e-bike van het jaar! Om dit met iedereen te vieren hebben wij geweldige kortingen op al onze e-bikes met middenmotor. Tot wel €600,- korting!

Middenmotor week

De Livorno Steps is dé spiksplinternieuwe middenmotor in het assortiment van Stella. Deze e-bike met heeft een spraakmakende kleurencombinatie en een krachtige Shimano Steps middenmotor. Wij zijn erg trots dat deze e-bike is genomineerd voor e-bike van het jaar!

Wij zijn er ondersteboven van en dat willen we met iedereen vieren! Deze week hebben wij tot €600,- korting op al onze e-bikes met middenmotor en tot €300,- korting op alle e-bikes met voorwielmotor. Ook is het nu dubbel genieten bij Stella; bij aankoop van een Stella e-bike krijg je ook nog een heerlijke verrassing!

Livorno Steps

Ervaar comfort en luxe met de nieuwe Stella Livorno Steps. Deze nieuwste e-bike in het Stella assortiment is voorzien van een krachtige Shimano Steps middenmotor en heeft een afneembaar Shimano Steps display. Zo eenvoudig, dat je alleen nog maar kan genieten. De Shimano Nexus naafversnelling met Di2 elektronisch (en automatisch) schakelen zorgt ervoor dat je zelf bijna niks meer hoeft te doen.

Daarnaast is de Livorno Steps zeer licht in gewicht en heeft een stevige gesloten kettingkast. De krachtige hydraulische schijfremmen zorgen ervoor dat je sneller en directer kunt remmen.

Gewoon lekker fietsen

Leontien van Moorsel is na haar wielercarrière mensen verder gaan helpen in het leven. Dat is ook precies wat de e-bikes van Stella doen. Daarom adviseert Leontien van Moorsel Stella Fietsen voor jong en oud: 'Gewoon lekker fietsen!'

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe

*Niet i.c.m. lopende acties en inruil. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. De actie is geldig t/m 12 augustus.