Wij zijn er ondersteboven van! Tot wel €635 korting

Wij zijn er ondersteboven van! Tot wel €635 korting

Wij zijn er ondersteboven van! De nieuwste telg in het Stella assortiment, de Vicenza Superior Nero Steps, is nu al genomineerd tot e-bike van het jaar! Om dit met iedereen te vieren hebben wij geweldige kortingen op alle e-bikes met middenmotor. Tot wel €635,- korting!

Vicenza Superior Nero Steps

Ervaar comfort en luxe met de nieuwe Stella Vicenza Superior Nero Steps. Deze nieuwste e-bike in het Stella assortiment is voorzien van een krachtige Shimano Steps middenmotor en heeft een afneembaar Shimano Steps display. Zo eenvoudig, dat je alleen nog maar kunt genieten. De Shimano Nexus naafversnelling met Di2 elektronisch (en automatisch) schakelsysteem zorgt ervoor dat je zelf bijna niks meer hoeft te doen.

Daarnaast is de Vicenza Superior Nero Steps zeer licht in gewicht en heeft een stevige gesloten kettingkast. De krachtige hydraulische schijfremmen zorgen ervoor dat je sneller en directer kunt remmen.

Tot €635 korting!

De Vicenza Superior Nero Steps is dé spiksplinternieuwe middenmotor in het assortiment van Stella. Deze e-bike heeft alles wat je maar nodig hebt, waaronder een krachtige Shimano Steps middenmotor. Wij zijn erg trots dat deze e-bike is genomineerd voor e-bike van het jaar!

Wij zijn er ondersteboven van en dat willen we met iedereen vieren! Deze week ontvang je tot €635,- korting op al onze e-bikes met middenmotor en tot €275,- korting op alle e-bikes met voorwielmotor. Download direct de gratis brochure!

Ondersteboven-Korting-v02.jpg

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe

*Niet i.c.m. lopende acties en inruil. Alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Stella E-bike. Alleen geldig op de adviesprijs. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Vraag naar de voorwaarden. Garantie en service op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden. Bij normaal gebruik en onderhoud drie jaar garantie op de accu en twee jaar garantie op het motorpakket. Actie geldig t/m 21-04-2018.