Plus Magazine - Beste Koop Consumentenbond

Plus Magazine - Beste Koop Consumentenbond

De Stella Vicenza Superior is verkozen tot Beste Koop in de Consumentenbond E-bike Test 2017! In deze onafhankelijke e-bike test heeft de Vicenza Superior uitstekend gescoord. In de test zijn 36 e-bikes van verschillende Nederlandse topmerken uitvoerig beoordeeld. De Stella Vicenza Superior scoort goed op alle testonderdelen.

Stella verkozen tot 'Beste Koop'!

De Stella Vicenza Superior is in de Consumentenbond E-bike Test 2017 verkozen tot Beste Koop! ''Hij scoort op de meeste suboordelen gemiddeld tot goed en gezien de lage aanschafprijs is het hiermee de Beste Koop geworden.'', aldus de Consumentenbond. In de Test zijn 36 e-bikes o.a. getest op de elektrische ondersteuning, de actieradius en de algehele kwaliteit. De Stella Vicenza Superior maakt in de e-bike test vooral indruk met de soepele elektrische ondersteuning en de uitmuntende bouwkwaliteit. Samen met de lage aanschafprijs van de Vicenza Superior heeft dit de titel Beste Koop door de Consumentenbond opgeleverd.

De Stella Vicenza Superior heb je nu al vanaf €1.349,-! Nu inclusief 3 jaar accugarantie én 14,5 Ah accu!

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe

Je hebt al een Stella e-bike vanaf

€ 999,-

*Niet i.c.m. lopende acties en inruil. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Bij normaal gebruik en onderhoud drie jaar garantie op de accu en twee jaar garantie op het motorpakket. Drie jaar accugarantie is geldig op e-bikes uit de Hybrid Collectie die zijn aangeschaft na 8 mei 2017. Actie geldig t/m 15 juli 2017.