Unieke samenwerking met Reumafonds

Unieke samenwerking met Reumafonds

Stella is een unieke samenwerking met het Reumafonds gestart. Tijdens deze actie wordt op een leuke manier aandacht besteed aan het belang van bewegen bij reuma. Met elektrisch fietsen gaat bewegen namelijk een stuk makkelijker! Profiteer van geweldige kortingen!

Exclusieve Reumafonds actie

Stella en het Reumafonds hebben een exclusieve kortingsactie voor iedereen opgezet! Profiteer van geweldige kortingen tot €150,- en krijg daarnaast nog €50,- extra korting op accessoires, bij aanschaf van een nieuwe Stella e-bike.

Voor iedere verkochte verkochte Stella elektrische fiets via deze exclusieve Reumafondsactie doneert Stella €50 aan het Reumafonds!

Winnaar Stella e-bike

Nina (12) is de gelukkige winnaar van de Stella e-bike. Vol verwachting doet Nina de deur open als Stella Fietsen haar nieuwe e-bike komt bezorgen en haar ook een cheque ter waarde van € 1.000 overhandigt voor het Reumafonds. “Wat fietst die lekker!” Benieuwd naar het verhaal van Nina? Lees het hele interview!

Ja, ik wil een proefrit maken op een Stella E-bike!

Maak direct een vrijblijvende afspraak voor een proefrit.

*Deze actie is niet i.c.m. lopende acties en inruil. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. De actie is geldig t/m 10-02-2018.