Unieke samenwerking met Reumafonds

Unieke samenwerking met Reumafonds

Stella is een unieke samenwerking met het Reumafonds gestart. Tijdens deze actie wordt op een leuke manier aandacht besteed aan het belang van bewegen bij reuma. Met elektrisch fietsen gaat bewegen namelijk een stuk makkelijker! Profiteer van geweldige kortingen en maak zelfs kans op een Stella e-bike!

Maak kans op een Stella e-bike

Met een elektrische fiets gaat bewegen een stuk makkelijker. Maak kans op een Stella Vicenza Superior Red t.w.v. €1399. Maak een proefrit bij één van de 21 Stella E-bike Testcenters en maak een foto van jouw leukste fietsmoment. Doe je ook mee? Meld je aan voor een proefrit bij een testcenter onderaan de pagina. 

1. Fotografeer jouw fietsmoment.

Bezoek één van onze E-bike Testcenters en leg jouw fietsmoment tijdens een proefrit vast. Maak er wat leuks van! Hoe leuker de foto, hoe leuker wij dat vinden! Plan onderaan de pagina alvast jouw proefrit!

2. Deel jouw fietsmoment.

Stuur jouw foto naar reumafonds@stellafietsen.nl. De origineelste en leukste foto maakt kans op de Stella Vicenza Superior Red t.w.v. €1399. De winnaar wordt binnenkort bekendgemaakt.

Exclusieve Reumafonds actie

Naast een geweldige winactie hebben Stella en het Reumafonds ook een exclusieve kortingsactie voor iedereen opgezet! Profiteer van geweldige kortingen tot €150,- en krijg daarnaast nog €50,- extra korting op accessoires, bij aanschaf van een nieuwe Stella e-bike.

Voor iedere verkochte verkochte Stella elektrische fiets via deze exclusieve Reumafondsactie doneert Stella €50 aan het Reumafonds!

Ja, ik wil een proefrit maken op een Stella E-bike!

Maak direct een vrijblijvende afspraak voor een proefrit.

*Deze actie is niet i.c.m. lopende acties en inruil. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. De actie is geldig t/m 16 september 2017.