Stella Verrast - Verrassingskorting tot 40% op alle Stella e-bikes!

Stella Verrast - Verrassingskorting tot 40% op alle Stella e-bikes!

Anita Witzier is positief verrast door haar ervaring op een Stella E-bike. Wie verras jij met een Stella? Tijdens Stella Verrast! krijg je alleen bij Stella tot 40% Verrassingskorting bij aanschaf van een nieuwe e-bike. Jouw voordeel kan daarbij behoorlijk oplopen! Deze tijdelijke actie geldt op het gehele assortiment elektrische fietsen van Stella. Vraag snel de gratis brochure aan en profiteer direct!

Een verraste Anita Witzier

Anita Witzier maakte onlangs kennis met de elektrische fietsen van Stella. Een ervaring die haar positief heeft verrast. Anita Witzier: “Ik had niet eerder op een e-bike gefietst. Maar wat fietst dat heerlijk, zo’n Stella. Naast dat de Stella heerlijk fietst, ziet hij er ook nog eens prachtig uit. En de prijs? Ik dacht altijd dat elektrische fietsen duur waren. Stella bewijst dat kwaliteit en service niet duur hoeft te zijn.”

Nu ook 's avonds en op zaterdag

Stella verrast ook in 2018 weer! Het is vanaf nu ook mogelijk om 's avonds en op zaterdag een proefrit aan huis te doen.

Je hebt al een Stella e-bike vanaf

€ 999,-

1. Vraag de gratis brochure aan.

De actie Stella Verrast! is een tijdelijke actie! Je profiteert direct door het aanvragen van de gratis brochure.

2. Profiteer van kortingen tot -40%!

Je ontvangt direct onze gratis brochure, boordevol informatie over de Stella elektrische fietsen. Kies jouw elektrische fiets, test jouw fiets uit en profiteer van korting tot -40%!

Vraag de gratis brochure aan en profiteer direct!

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe

*Niet i.c.m. lopende acties en inruil. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Bij normaal gebruik en onderhoud drie jaar garantie op de accu en twee jaar garantie op het motorpakket. Korting geldig op beperkt aantal Stella e-bikes. Enkel bij aanschaf van een nieuwe Stella e-bike. Alleen geldig op de adviesprijs.