Tot €625,- E-bike Korting!

Tot €625,- E-bike Korting!

De Stella Vicenza Superior is verkozen tot Beste Koop in de Consumentenbond E-bike Test 2017! In deze onafhankelijke e-bike test heeft de Vicenza Superior uitstekend gescoord. In de test zijn 36 e-bikes van verschillende Nederlandse topmerken uitvoerig beoordeeld. De Stella Vicenza Superior scoort goed op alle testonderdelen.

Tot €635,- korting op alle e-bikes met middenmotor!

De Livorno Steps is dé spiksplinternieuwe middenmotor in het assortiment van Stella. Deze e-bike met heeft een spraakmakende kleurencombinatie en een krachtige Shimano Steps middenmotor. Wij zijn erg trots dat deze e-bike is genomineerd voor e-bike van het jaar!

Om dit met u te vieren, hebben wij tot €635,- korting op al onze e-bikes met middenmotor en tot €325,- korting op alle e-bikes met voorwielmotor.

 

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe

Je hebt al een Stella e-bike vanaf

€ 999,-

*Niet i.c.m. lopende acties en inruil. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Bij normaal gebruik en onderhoud drie jaar garantie op de accu en twee jaar garantie op het motorpakket. Drie jaar accugarantie is geldig op e-bikes uit de Hybrid Collectie die zijn aangeschaft na 8 mei 2017. Actie geldig t/m 31-12-2017.