• Type
  • Frame
  • Motorpositie
  • Actieradius
  • Kleur
  • Technische details
    Versnellingen
    Kettingkast

E-bikes

Stella is de e-bike specialist van Nederland. Wij produceren de mooiste en beste e-bikes tegen een scherpe prijs. Met een Stella e-bike heb je altijd de wind in de rug en leg je met gemak vele kilometers af. Stella heeft een e-bike voor iedereen. Je hebt keuze uit diverse modellen e-bikes!

Betaalbare e-bike

Bij Stella Fietsen betaal je nooit te veel voor je e-bike. Door ons unieke concept met rechtstreekse levering uit de fabriek aan de consument, zorgen we voor zeer concurrerende e-bike prijzen. De kwaliteit van de e-bikes blijft altijd hoog, maar de prijs voor een nieuwe e-bike is wel heel scherp!

Uiterlijke kenmerken van een e-bike zijn netjes weggewerkt en je hebt met een Stella niet te maken met ingewikkelde knopjes. Stap op en je begint aan een comfortabele rit op je eigen e-bike. Er is voor iedereen een Stella e-bike. Dames e-bikes, heren e-bikes, e-bikes voor in de stad of tour e-bikes. Bij Stella is het gewoon lekker fietsen!

De beste e-bike

Het kiezen van een nieuwe e-bike is zeker niet eenvoudig! Er zijn heel veel merken en nóg meer verschillende modellen e-bikes. Want wanneer kies je nu een voorwiel- of een middenmotor? En welk frame heb je eigenlijk nodig? Bij Stella staat het beste e-bike advies voorop. Laat je dan ook adviseren door de deskundigen van Stella of gebruik de e-bike keuzehulp. Kies het e-bike model waar jij je fijn bij voelt.

Je hebt altijd tot 5 jaar garantie op je e-bike. Door het unieke concept van Stella profiteer je van persoonlijke en goede service. Bij mankementen betaal je nooit voorrijkosten en wij staan altijd voor je klaar!