• Type
 • Frame
 • Motorpositie
 • Actieradius
 • Kleur
 • Technische details
  Versnellingen
  Kettingkast
15 resultaten

  Elektrische Damesfietsen

  Stella weet als geen ander hoe een mooie elektrische damesfiets er uit hoort te zien. Alle modellen hebben een hip en modern uiterlijk en zijn voorzien van de nieuwste technologie├źn. Moeiteloos een lange fietstocht maken is dan ook geen enkel probleem. Het aanbod aan elektrische damesfietsen is breed en divers. Zo is er altijd de perfecte elektrische fiets te vinden!

  Betaalbare elektrische damesfietsen

  Doordat de elektrische damesfietsen van Stella zo uit de fabriek geleverd worden, zijn de prijzen beduidend lager dan ergens anders. Profiteer van dit voordeel en bestel jouw elektrische damesfiets bij Stella. Bij Stella wordt uitsluitend gewerkt met de beste kwaliteit onderdelen en materialen. Hierdoor bieden wij een optimaal fietscomfort. Alle elektrische fietsen zijn stuk voor stuk prachtig en modern.

  Stella heeft mooie elektrische damesfietsen met bijvoorbeeld een lage instap, een stoere uitstraling, een speciale elektrische mamafiets en natuurlijk ook elektrische stadsfietsen met een sportieve look. Alle kenmerken zijn netjes weggewerkt, geen gedoe met lastige knopjes of andere handelingen. Met een elektrische fiets van Stella rijd je direct weg!

  Ruime keuze

  Door het brede aanbod aan elektrische damesfietsen is het maken van een keuze misschien niet zo eenvoudig als het lijkt. Stella helpt je graag op weg. Dit doen wij door deskundig advies te bieden. Kom langs in één van onze vestigignen of plan een gratis proefrit aan huis. Ook hebben wij een online E-bike Keuzehulp. Op deze manier kom je gegarandeerd tot de juiste koop.

  Bij Stella heb je altijd tot 5 jaar garantie en profiteer je van uitstekende service. Bij service aan huis betalen wij de voorrijkosten. Stella staat immers altijd graag voor je klaar!