• Type
  • Frame
  • Motorpositie
  • Actieradius
  • Kleur
  • Technische details
    Versnellingen
    Kettingkast

Elektrische Fietsen

Stella is dé elektrische fietsen specialist van Nederland! Wij produceren prachtige elektrische fietsen tegen een hele scherpe prijs. Je vindt hier prachtige modellen met optimale rijeigenschappen. Met een elektrische fiets van Stella heb je altijd de wind in de rug en leg je moeiteloos veel kilometers af.

Modern, kwaliteit en betaalbaar

Voor een elektrische fiets van Stella betaal je nooit te veel. Ieder model wordt vervaardigd uit A-merk onderdelen en heeft een modern uiterlijk. Doordat Stella alles in eigen beheer heeft zijn de prijzen van de elektrische fietsen heel scherp.

Alle kenmerken van de elektrische fietsen zijn keurig weggewerkt en de besturing is erg makkelijk. In één beweging kan je opstappen en begin je aan een comfortabele fietsrit. Er is voor iedereen een elektrische fiets te vinden. Moderne elektrische damesfietsen, stoere elektrische herenfietsen of een praktische elektrische transportfiets. Voor iedereen de ideale elektrische fiets!

Maak de beste keuze!

Het kiezen van een nieuwe elektrische fiets is zeker niet eenvoudig! Er zijn veel verschillende merken en nóg meer verschillende modellen. Wanneer kies je nu voor een voorwiel- of een middenmotor? En welk frame past het beste bij je? Bij Stella vinden wij het erg belangrijk om goed advies te geven. Laat je adviseren door onze deskundige e-bike adviseurs of gebruik de Stella E-bike Keuzehulp.

Bij Stella heb je altijd tot 5 jaar garantie. Door het unieke concept van Stella profiteert iedereen van een persoonlijke en goede service. De voorrijkosten neemt Stella voor haar rekening en ook staan we altijd voor je klaar!