• Type
  • Frame
  • Motorpositie
  • Actieradius
  • Kleur
  • Technische details
    Versnellingen
    Kettingkast

Elektrische fietsen van Stella

Stella is dé elektrische fietsen specialist van Nederland! Wij produceren prachtige elektrische fietsen tegen een hele scherpe prijs. Je vindt hier prachtige modellen met optimale rijeigenschappen. Met een elektrische fiets van Stella heb je altijd de wind in de rug en leg je moeiteloos veel kilometers af.

Wat is een elektrische fiets?

Een elektrische fiets is een fiets met extra elektrische ondersteuning. Wanneer je begint met fietsen bepaald een sensor de mate van ondersteuning. De sensor geeft aan de motor door hoeveel efficiënte ondersteuning geleverd moet worden.

De trapondersteuning wordt geboden door middel van een voorwiel-, midden- of achterwielmotor. De plaatsing van de motor kan per fiets verschillen. Transportfietsen en speed pedelecs hebben bijvoorbeeld een achterwielmotor. Waar de motor geplaatst is bij een ‘normale’ elektrische fiets en hoeveel kracht de motor moet hebben, hangt af van jouw wensen.

Verschil in ondersteuning, aandrijving en actieradius

De plaatsing van de motor kan per elektrische fiets verschillen. De motor kan geplaatst zijn in het voorwiel, onder de trapas of in het achterwiel. Waar de motor geplaatst is en hoeveel kracht de motor moet hebben, hangt af van jouw wensen.

Een normale elektrische fiets biedt tot 25km per uur trapondersteuning. Voor wie dit niet snel genoeg gaat, is er de Speed Pedelec ontwikkeld, een e-bike met ondersteuning tot maximaal 45km per uur. Voor dit type is een helm en een kenteken verplicht, in tegenstelling tot de normale elektrische fietsen.

Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op je actieradius, de afstand die je met een volle accu kunt fietsen. Denk hierbij aan weerstand van te zachte banden, tegenwind en hoogteverschillen in het landschap.

 

Koop de elektrische fiets die bij je past

Wil je een elektrische fiets kopen? Dan zit je bij Stella goed! Alle kenmerken van onze fietsen zijn keurig weggewerkt en de besturing is erg makkelijk. In één beweging kun je opstappen en begin je aan een comfortabele fietsrit. Er is voor iedereen een geschikte elektrische fiets te vinden. Moderne elektrische damesfietsen, stoere herenfietsen of een praktische transportfiets. Voor iedereen de ideale elektrische fiets!

Het kopen van een nieuwe elektrische fiets is zeker niet eenvoudig. Er zijn veel verschillende merken op de markt en nóg meer verschillende modellen. Wanneer kies je nu voor een voorwiel- of een middenmotor? En welk frame past het beste bij je? De reden om een elektrische fiets te kopen is voor iedereen anders. Ga je de fiets gebruiken voor woon-werk verkeer, om de kinderen naar school te brengen of juist voor langere recreatieve fietstochten? Bij Stella vinden wij het erg belangrijk om goed advies te geven. Laat je adviseren door onze deskundige e-bike adviseurs of gebruik lees onze e-bike aankoopwijzer.

Op deze pagina vindt je ons complete assortiment elektrische fietsen.
Je kunt de selectie verkleinen door op de onderstaande links te klikken:

Weet je al welke aandrijving je voorkeur heeft? Filter dan op de positie van de aandrijving.
Je kunt kiezen uit drie opties:

Waarom een elektrische fiets kopen van Stella?

Voor een Stella betaal je nooit te veel. Helemaal niet als je een fiets wil inruilen. Ieder model wordt vervaardigd uit A-merk onderdelen en heeft een modern uiterlijk. Doordat Stella alles in eigen beheer heeft, zijn de prijzen van de elektrische fietsen heel scherp. Bij Stella heb je altijd tot 5 jaar garantie op alle fietsen. Door ons unieke concept profiteert iedereen van persoonlijke en goede service aan huis. En de voorrijkosten? Die neemt Stella voor haar rekening.

Een elektrische fiets koop je niet zomaar. Je wil niet alleen maar advies, maar ook proefrijden. De gehele collectie elektrische fietsen van Stella kun je gratis thuis uitproberen. Vraag een vrijblijvende proefrit aan en maak een proefrit op de elektrische fietsen van jouw voorkeur in jouw eigen omgeving. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van onze E-bike Testcenters.

Stella. Gewoon lekker fietsen!