• Type
 • Frame
 • Motorpositie
 • Actieradius
 • Kleur
 • Technische details
  Versnellingen
  Kettingkast

Elektrische Herenfietsen

12 resultaten

  Elektrische Herenfietsen

  Ben je op zoek naar een mooie, kwalitatief goede elektrische herenfiets maar heb je het perfecte, betaalbare model nog niet gevonden? Stella heeft voor jou de ultieme elektrische fiets en helpt je graag verder. Maak een keuze uit de stoere, moderne en sportieve modellen en rijd voortaan vele kilometers met gemak, zelfs met tegenwind!

  Betaalbare elektrische fietsen voor heren

  Bij Stella kan met recht gesproken worden over betaalbare kwaliteit. De elektrische herenfietsen specialist hanteert door de eigen productie een vele malen lagere prijs dan de reguliere markt. Echter doet dit niets onder aan de kwaliteit die, zoals je verwacht, hoogstaand genoemd mag worden. De nieuwste technische elementen zijn keurig verwerkt en dragen bij aan het optimale rijplezier.

  Stella heeft diverse modellen elektrische herenfietsen. Van een jonge, trendy elektrische transportfiets naar een sportieve elektrische fiets met open kettingkast. Wat je maar wilt, je vindt het beslist in het assortiment van Stella. Je vindt in ons assortiment ook een groot aantal bijpassende e-bikes voor dames. En vind je het maken van de juiste keuze nog knap lastig? Dan voorziet Stella je graag van de nodige hulp en advies. De meest voorkomende vragen beantwoorden we in de  Stella e-bike aankoopwijzer. Wil je persoonlijk advies? Dan ben je van harte welkom in één van onze E-bike Testcenters!

  Technische snufjes

  De elektrische herenfietsen van Stella zijn zoals eerder vermeld uitgerust met de beste kwaliteit onderdelen. Denk hierbij aan fluisterstille motoren met vrijloop, lichtgewicht accu’s en aluminium frames met fijne vering. Het fietsen op een mooie Stella elektrische herenfiets is een waar genot. Stella is natuurlijk niet voor niets uitgeroepen tot winnaar in de E-bike test van Plus Magazine!

  Service

  Je profiteert bij Stella altijd van de beste, persoonlijke service. Bij aankoop krijg je 5 jaar garantie. Tevens staat Stella altijd voor je klaar bij mankementen, waar je overigens geen voorrijkosten voor hoeft te betalen. Dat is fijn, nietwaar?