Goes

Goes

Stella fietsenwinkel Goes is ons E-bike Testcenter gelegen in Zeeland. Wij bedienen hier klanten in de regio van Middelburg en Terneuzen. De Stella E-bike adviseurs staan hier zes dagen per week klaar om iedereen te voorzien van een goed advies. Wij zorgen natuurlijk ook voor een heerlijke kop koffie of thee!

Fietsenwinkel Goes met E-Bike testcenter

Je bent van harte welkom in onze fietsenwinkel in Goes. Wij zijn gevestigd aan de Albert Plesmanweg 1j jen staan hier zes dagen in de week klaar om jou te voorzien van unieke service en het beste advies. Geen mens is hetzelfde. Daarom heeft Stella een e-bike voor iedereen. Of u nu een lage instap e-bike, elektrische mamafiets of een snelle speed pedelec zoekt. Stella is ervan overtuigd dat je eerst een elektrische fiets moet ervaren, voordat je een keuze kunt maken.

Stella fietsenwinkel Goes is onderdeel van onze landelijke dekking aan fietsenwinkels met testcenter. Mocht het even niet uitkomen om naar ons te komen, dan komen wij naar jou toe voor een proefrit of service bij jouw thuis of op het werk.