Heerlen (Nuth)

Heerlen (Nuth)

Stella Heerlen (Nuth) is ons E-bike Testcenter in het zuiden van Limburg. Onze klanten uit o.a. Maastricht, Valkenburg en Geleen kunnen hier terecht. Onze E-bike adviseurs staan hier zes dagen per week voor jou klaar. Altijd het beste advies en natuurlijk een gratis kopje koffie of thee!

Wij zijn trots op onze e-bikes! Onze E-bike Adviseurs kunnen je alles vertellen over de voordelen van de elektrische fietsen van Stella. Echter, wij zijn er van overtuigd dat je een e-bike moet ervaren. Gewoon even proefrijden. In jouw eigen omgeving of in een E-bike Testcenter van Stella. Binnenkort kun je in ons E-bike Testcenter in Heerlen (Nuth) ook terecht voor e-bike service!

Geen mens is hetzelfde. Daarom heeft Stella een e-bike voor iedereen. Of u nu een lage instap e-bike, elektrische mamafiets of een snelle speed pedelec zoekt. In onze E-bike Testcenters vindt u alle Stella e-bike modellen, zodat u zelf kunt ervaren welke e-bike het beste bij uw wensen past. De e-bikes zijn beschikbaar in verschillende framematen.