Veenendaal

Stella fietsenwinkel Veenendaal is ons E-bike Testcenter vlakbij Arnhem, Amersfoort en Utrecht. Al onze klanten kunnen zes dagen in de week terecht in Veenendaal voor een gratis proefrit en advies van één van onze E-bike adviseurs. Kom gerust een keer langs, de koffie en thee staat al klaar!

  • Altijd alle Stella E-bikes te proberen
  • Persoonlijk advies op maat
  • Altijd alle Stella E-bikes te proberen
  • Persoonlijk advies op maat

Je bent van harte welkom in onze Stella fietsenwinkel in Veenendaal. In het E-bike Test- en Servicecenter kan je terecht voor onze unieke service en voor het maken van een vrijblijvende proefrit. Wij weten als geen ander dat je een elektrische fiets eerst moet ervaren voordat je een goede keuze kunt maken. Vandaar dat Stella fietsenwinkel Veenendaal zes dagen per week voor je klaarstaan om je te voorzien van het beste advies. Zo weet je zeker dat je een goede keuze kunt maken.

Stella fietsenwinkel Veenendaal is onderdeel van onze landelijke dekking aan testcenters. Kom je langs in onze fietsenwinkel in Veenendaal? Dan staan alle modellen voor je klaar. Zo kun je elk model proberen en weet je uiteindelijk welke e-bike het beste bij je past. We zijn gevestigd aan de Tuinstraat 75. Mocht het even niet uitkomen om naar ons te komen? Dan komen wij naar jou toe voor een proefrit of service bij jouw thuis of op het werk. Wel zo handig.