Veenendaal

Veenendaal

Stella Veenendaal is ons E-bike Testcenter vlakbij Arnhem, Amersfoort en Utrecht. Al onze klanten kunnen hier zes dagen in de week terecht voor een gratis proefrit en advies van één van onze E-bike adviseurs. Kom gerust een keer langs, de koffie en thee staat al klaar!

Je bent van harte welkom bij ons E-bike Test- en Servicecenter in Veenendaal. Je kunt bij ons terecht voor onze unieke service en voor het maken van een vrijblijvende proefrit. Wij weten als geen ander dat je een elektrische fiets eerst moet ervaren voordat je een goede keuze kunt maken. Vandaar dat wij zes dagen per week voor je klaarstaan om je te voorzien van het beste advies. Zo weet je zeker dat je een goede keuze kunt maken.

Stella Veenendaal is onderdeel van onze landelijke dekking aan testcenters. Kom je langs in een van onze E-bike Testcenters? Dan staan alle modellen voor je klaar. Zo kun je elk model proberen en weet je uiteindelijk welke e-bike het beste bij je past. Mocht het even niet uitkomen om naar ons te komen? Dan komen wij naar jou toe voor een proefrit of service bij jouw thuis of op het werk. Wel zo handig.