Stella Vicenza Superior verkozen tot “Beste Koop” Consumentenbond

24 mei 2017

De Stella Vicenza Superior is in mei verkozen tot “Beste Koop” door de Consumentenbond. In de onafhankelijke e-bike test heeft de Vicenza Superior uitstekend gescoord. In de test zijn 36 e-bikes van verschillende Nederlandse topmerken onderworpen aan een uitvoerige test. De Stella Vicenza Superior scoort erg goed op alle testonderdelen.

Consumentenbond E-bike Test 2017

“Hij scoort op de meeste suboordelen goed, en gezien de lage aanschafprijs is het hiermee de Beste Koop geworden.”, aldus de Consumentenbond. In de test zijn 36 e-bikes o.a. getest op de elektrische ondersteuning, de actieradius en de algehele kwaliteit. De Vicenza Superior maakt in de e-bike test van de Consumentenbond vooral indruk met de soepele elektrische ondersteuning en de uitmuntende bouwkwaliteit. Samen met de lage aanschafprijs van de Vicenza Superior heeft dit de titel “Beste Koop” door de Consumentenbond opgeleverd. Hiermee neemt de E-bike van Stella de titel over van een ander A-merk.

Voor de tweede keer in de prijzen gevallen

Met de titel “Beste Koop” door de Consumentenbond is de Vicenza Superior voor de tweede keer in de prijzen gevallen. In 2015 won de e-bike van Stella al de titel “Beste Elektrische Fiets tot €2000,-“ door de ANWB. Ook in de test van de ANWB scoorde de Stella Vicenza Superior al erg goed op de elektrische ondersteuning en de afwerking van de fiets.