De beste elektrische fiets is een Stella

De elektrische fietsen van Stella zijn al diverse keren tot de beste elektrische fietsen van Nederland uitgeroepen. In diverse elektrische fietsen testen zijn Stella fietsen gekozen tot de best geteste elektrische fiets.

In de Plus E-bike Test 2016 werd een Stella e-bike bekroond met een uitmuntende 8,4. In 2015 heeft de ANWB, in de elektrische fietsen test van ANWB Kampioen, een Stella elektrische fiets gekozen als de beste Elektrische Fiets tot € 2000,-. In een andere elektrische fietsen test van Plus Magazine is een Stella e-Bike gekozen tot Best geteste e-Bike. Met maar liefst 5 sterren was de Stella elektrische fiets Groepswinnaar e-Bike Test van Plus Magazine.

Stella Livorno Steps als ‘Best beoordeeld’ in ANWB Fiets Select 2018!

Ook in 2018 is de best geteste e-bike weer een Stella. De Stella Livorno Steps is als ‘Best beoordeeld’ in de ANWB Fiets Select test 2018. De ANWB Fiets Select-jury beoordeelde de Livorno Steps met maar liefst een 8.2!

Lees meer over de ANWB Fiets Select 2018 test

Consumentenbond E-bike Test 2017 - Stella verkozen tot 'Beste Koop'!

De Stella Vicenza Superior is in mei verkozen tot “Beste Koop” door de Consumentenbond. In de onafhankelijke e-bike test heeft de Vicenza Superior uitstekend gescoord. In de test zijn 36 e-bikes van verschillende Nederlandse topmerken onderworpen aan een uitvoerige test. De Stella Vicenza Superior scoort goed op alle testonderdelen. Bekijk hier de uitgebreide resultaten

Extra Energy E-Bike Test 2017

Stella Copenhague Testwinnaar

De Stella Copenhague is Testwinnaar in de Extra Energy E-bike Test, categorie 'Classic'! Stella heeft gerenommeerde Europese fietsmerken achter zich gelaten en daarbij is de Stella Copenhague als allerbeste uit de e-bike test gekomen. Lees meer over de Extra Energy E-bike Test.

Beste elektrische fiets test

Voorgaande jaren zijn een aantal elektrische fietsen onder de loep genomen om zo een fiets tot de beste elektrische fiets te benoemen. De Consumentenbond neemt bij elektrische fiets testen een aantal elektrische fietsen onder de loep. Bij de elektrische fietsen test wordt voornamelijk gelet op de actieradius en motorondersteuning. Het blijkt dat vaak elektrische fietsen uit de test komen die tweemaal zo duur zijn als elektrische fietsen van Stella. De beste elektrische fiets kost vaak een paar duizend euro.

Plus E-Bike Test 2016

Bekroond met een 8,4!

Plus Magazine heeft de Stella Arturo Steps in 2016 bekroond met een 8,4 en daarmee laat Stella de grotere merken ver achter zich! Lees meer over de Plus E-bike Test 2016.

ANWB E-bike Test 2015

Beste E-bike tot € 2000,-

Door de ultieme E-bike test in de Kampioen van de ANWB is de Stella Vicenza Nero uitgeroepen tot beste E-bike tot € 2000,-! Lees meer over de E-bike Test ANWB Kampioen 2015

Winnaar Plus Magazine e-Bike Test

Elektrische fietsen test

In 2013 deden wij mee met een elektrische fietsentest van Plus Magazine.

Samenwerking elektrische fietsen ANWB

In 2013 zijn wij een samenwerking gestart met ANWB door exclusief elektrische fietsen te leveren aan de ANWB.

Consumentenbond

Voorgaande jaren zijn een aantal elektrische fietsen onder de loep genomen om zo een fiets tot de beste elektrische fiets te benoemen. De Consumentenbond neemt bij een test een aantal elektrische fietsen onder de loep. Bij de test wordt voornamelijk gelet op de actieradius en motorondersteuning. Het blijkt dat dan vaak elektrische fietsen uit de test komen die dubbel zo duur zijn als elektrische fietsen van Stella. De beste elektrische fiets kost vaak een paar duizend euro.

Elektrische fietsen test Consumentenbond

In 2013 deden wij mee met een elektrische fietsentest van de Consumentenbond.

... Vooral de Stella maakt indruk. De Stella krijgt een opvallend hoog testoordeel.