Consumentenbond E-bike Test 2017 - Stella verkozen tot Beste Koop

Consumentenbond E-bike Test 2017 - Stella verkozen tot 'Beste Koop'!

De Stella Vicenza Superior is verkozen tot Beste Koop in de Consumentenbond E-bike Test 2017! In de onafhankelijke e-bike test heeft de Vicenza Superior uitstekend gescoord. In de test heeft de Consumentenbond 36 e-bikes van verschillende Nederlandse topmerken onderworpen aan een uitvoerige test. De Stella Vicenza Superior scoort volgens het testpanel van de Consumentenbond goed op alle testonderdelen.

Consumentenbond E-bike Test 2017

“Hij scoort op de meeste suboordelen gemiddeld tot goed, en gezien de lage aanschafprijs is het hiermee de Beste Koop geworden.”, aldus de Consumentenbond. In de test zijn 36 e-bikes o.a. getest op de elektrische ondersteuning, de actieradius en de algehele kwaliteit. De Stella Vicenza Superior maakt in de e-bike test van de Consumentenbond vooral indruk met de soepele elektrische ondersteuning en de uitmuntende bouwkwaliteit. Samen met de lage aanschafprijs van de Vicenza Superior heeft dit de titel “Beste Koop” door de Consumentenbond opgeleverd.

Tweede keer in de prijzen

Met de titel “Beste Koop” door de Consumentenbond is de Vicenza Superior voor de tweede keer in de prijzen gevallen. In 2015 won de e-bike van Stella al de titel Beste Elektrische Fiets tot €2000,- door de ANWB. Ook in de test van de ANWB scoorde de Stella Vicenza Superior al erg goed op de elektrische ondersteuning en de afwerking van de fiets.

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe