Fietsplan

Fietsplan en jouw nieuwe e-bike

Het fietsplan van de Belastingdienst, je bent er vast en zeker mee bekend. Het fietsplan geeft je de mogelijkheid om voordelig een mooie, nieuwe elektrische fiets of e-bike aan te schaffen. Stella is hier vanzelfsprekend van op de hoogte en is daarom aangesloten bij de meeste fietsplannen in Nederland. Een elektrische fiets kopen via het fietsplan van de werkgever is de ultieme uitkomst voor een betere conditie en een schoner milieu!

Voordelen fietsplan vanuit de werkgever

Stella is aangesloten bij Nationale Fiets Projecten, Bedrijfsfietsen Nederland en Het Nationale Fietsplan. Het grote voordeel van het fietsplan is dat je met fiscaal voordeel een prachtige e-bike kunt kopen. Tegelijkertijd werk je ongemerkt aan een betere conditie, zelfs met een elektrische fiets! Daarnaast draag je bij aan een beter milieu, omdat je de auto niet gebruikt om naar je werk te gaan. Dat scheelt natuurlijk in de brandstofkosten, wat je zeker zult merken in jouw portemonnee.

Een fietsplan van de werkgever biedt dus vele mogelijkheden én voordelen. Kijk daarom tussen het mooie aanbod aan hippe elektrische fietsen van Stella en maak jouw keuze.

Het Nieuwe Fietsplan

Je komt als werknemer nog steeds in aanmerking voor een flinke tegemoetkoming op de aanschaf van een e-bike van de zaak? Het voordeel dat je hier uit kunt halen kan oplopen tot wel 100% op een elektrische fiets van Stella!

En je hebt al een Stella elektrische fiets voor €999,-. Meer informatie over het aanschaffen van een Stella E-bike met FiscFree® en benieuwd naar de mogelijkheden? Bel dan met één van onze medewerkers, 0341 – 25 22 66.

Elektrische bedrijfsfiets bestellen

Kies je ervoor om jouw elektrische bedrijfsfiets bij Stella te bestellen? De meeste fietsplannen binnen Nederland zijn bij Stella toegankelijk, maar je kunt het natuurlijk altijd bij ons navragen. Wij voorzien je graag van alle informatie.

Ook kun je te allen tijde een vrijblijvende proefrit maken op een van de vele elektrische fietsen die goedgekeurd zijn voor het fietsplan.

Ja, ik wil een proefrit maken op een Stella E-bike!

Maak direct een vrijblijvende afspraak voor een proefrit.