Wat is de prijs van een elektrische fiets?

De modellen uit de collectie van Stella beschikken over de beste kwaliteit voor de beste prijs. Dit zorgt voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De prijs is belangrijk, maar je wil natuurlijk wel waar voor je geld. En dat snappen wij. Omdat alles in eigen beheer wordt ontwikkeld en geassembleerd, kunnen wij onze elektrische fietsen voor een goede prijs aanbieden. Met de beste kwaliteit.

Bekijk onze scherpe elektrische fiets prijs

Wij hebben al elektrische fietsen al vanaf €999,-. Voor deze prijs, heb je een kwalitatief goede elektrische fiets. De elektrische fiets prijs verschilt natuurlijk aan de hand van het model en opties waaruit je kunt kiezen. Voor €999,- ontvangt je een elektrische fiets van topkwaliteit, zoals je van ons gewend bent. Alle elektrische fietsen van Stella zijn uitgevoerd met een modern design, aluminium lichtgewicht frame en natuurlijk een fijne, fluisterstille Nm40 motor. Daarnaast heeft ieder model een goede dubbele vering in de voorvork en in de zadelpen, wat het rijcomfort versterkt.

Heerlijk genieten

Met een elektrische fiets van Stella is het op en top genieten. Je fietst altijd met de wind in de rug door de handige, lichte motor en het optimale rijcomfort. Zo kun je weer of nóg meer genieten van fietsen. Voor de actuele prijzen van alle modellen van Stella en bijbehorende opties kunt je onze gratis brochure aanvragen. Je kunt natuurlijk ook altijd contact met Stella opnemen. Wij adviseren je graag persoonlijk en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Wij kijken samen wat het beste bij jouw wensen past en zoeken samen naar de fiets van jouw dromen! een elektrische fiets?